Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KAPA, BERETKA, RUČNI RAD, UNIKAT,ZIMSKA KAPA

238 pregleda
1 želi ovaj predmet

KAPA, BERETKA, RUČNI RAD, UNIKAT,ZIMSKA KAPA

Cena: 1.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

EPIC130L

EPIC130L

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Heklana beretka sirovinskog sastava 100% moher rađena tehnikom heklanja dupla niti . U pitanju je melirana vunica. Kapa je donekle rastegljiva ( heklane stvari se manje tegle od štrikanih ) . Nije potpuno čvrste forme a nije ni skroz mekana delimično se može namestiti ali može da ima onaj “viseći momenat – slouchy”. Ukrašena je sa tri cveta koja su heklana od iste vunice čija ljupkost je upotpunjena sa tri nežno roze perlice. Prečnik beretke je 28cm u pitanju je S veličina odnosno za obim glave koji ne prelazi 55cm - to je inače neka prosečna veličina.
Što se tiče održavanja bez problema je periva u veš mašini na programu za vunu na 30 stepeni a sušenje na ravnoj podlozi može i na radijatoru u tom slučaju postaviti peškir ispod, izbegavajte sušenje u masini ili okačeno na žici ( kada je mokra i okačena da visi vunica i ostala prediva su sklona tegljenju zbog težine pa predmet vremenom gubi formu ). Takođe preporuka je da koristite tečni prašak i da izbegavate pranje sa stvarima koje imaju na sebi dugmad , rajsfešlus itd, da prilikom okretanja bubnja ne bi došlo do kačenja i izvlačenja niti.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

EPIC130L
EPIC130L (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

77 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118223469