Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Cubot ID206, pametni sat

93 pregleda
2 želi ovaj predmet

Cubot ID206, pametni sat

Cena: 4.100 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

DzordzX

(128)

96,30% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

232 pozitivnih ocena

Žabalj, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Potpuno novi Cubot pametni sat sa Alexa funkcijom glasovnog upravljanja i ugrađenim mikrofonom. Glavna poanta Cubota ID206 je upotreba Amazonove Alexa glasovne kontrole. Alexa možete koristiti za upravljanje pametnim glasovnim komandama, bilo da se radi o proveri vremena, kontrolisanju muzike i obavljanju mnogih drugih stvari po naredbi, bez potrebe za bilo kojim tipkanjem. Sat Cubot ID206 ima velicinu ekrana 1,7-inčni TFT-LCD i sa srednjim okvirom od legure aluminijuma. Sat Cubot ID206 ima opciju 14 sportskih načina rada, bilo na otvorenom ili u zatvorenom, prati ​​kretanje tela, nadzire rad srca i meri sagorevanje kalorija. Pametni sat poseduje profesionalnu hidroizolaciju do 50 metara dubine za svakodnevne aktivnosti korisnika da li ga koristite na plaži, bazenu i drugdje. Sat jos poseduje bezbroj opcija kao sto su kontrola muzike, obaveštavanje o pozivima, podsetnik za piće (vodu) i podsetnik na vremenski period za kretanje 24-satnog praćenja otkucaja srca, praćenje kiseonika u krvi, praćenje sna, praćenje stresa itd.
Cubot sat ima veliku autonomiju zahvaljujući svojoj bateriji, od 300 mAh, koji doseže 18 dana u normalnoj upotrebi i 55 dana u osnovnom režimu sata.

Za sva pitanja u vezi prodaje slobodno pitajte.
Licno preuzimanje samo uz predhodni dogovor preko Llimunda.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

DzordzX (128)

96,30% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

232 pozitivnih ocena

Žabalj, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129718597