Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Visak Izis. Radiestezija. Uz visak poklanjamo vrećicu.

134 pregleda
4 želi ovaj predmet

Visak Izis. Radiestezija. Uz visak poklanjamo vrećicu.

Cena: 2.937 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Radionica-Visak

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Visak Izis svojom formom simbolizuje Krst života i kao takav je bio poznat u drevnom Egiptu. Njegov oblik, čije je zračenje pojačano kroz 4 paralelna diska koji se nazivaju "baterije", rezultira vrlo visokom radiestezijskom osetljivošću - čineći ga osetljivim i selektivnim.

Može biti korišten za proveru ispravnosti hrane, lekovitog bilja, pri davanju zdravstvene dijagnoze i kao generator nosećeg talasa pri radu sa mapama. Zbog svojih dobrih osobina, smatra se za osnovni i neophodni visak svakog radiesteziste.

Sve naše viskove izrađujemo mi u našoj maloj porodičnoj radionici. Viskovi se pojedinačno izrađuju ili kako jedan moj prijatelj kaže - stvaraju, sa posebnom pažnjom, od mesinga proverenog kvaliteta a završna obrada je poliranjem, da bi dobili glatkoću i sjaj, kako bi bili pogodniji za svakodnevnu upotrebu.

Zadovoljni korisnici naših viskova su ono čemu mi najviše posvećujemo pažnju. Ako budete imali nekih pitanja u vezi sa viskovima, stojimo vam na raspolaganju. Zahvaljujemo vam se na interesovanju i podrsci.

Cena viska je 25€, što u je u dinarima 2937,00 a sa poštarinom je 3168,00.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem
  • Slanje Pošta

Prodavac

Radionica-Visak (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122800037