Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Rukavice sa grejacima za skijase i planinare/Savior/220

86 pregleda
1 želi ovaj predmet

Rukavice sa grejacima za skijase i planinare/Savior/220

Cena: 6.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Udoban materijal】Punjive zagrejane rukavice su napravljene od udobnog flisa koji propušta vazduh iznutra. Materijal specijalnog kvaliteta može efikasno da skladišti toplotu i obezbeđuje skoro dvostruko toplinu od ostalih materijala, može da vam ruke budu toplije od hladnog vremena napolju. 
【Dugotrajna toplota i litijum-jonske baterije】Ove zagrejane rukavice za skijanje sa 7,4V 2200MAH punjivim litijum-jonskim baterijama. Trajanje baterije velikog kapaciteta za duže vreme korišćenja. Ako ovo treba da koristite tokom celog dana, možete kupiti dodatne baterije da biste dugo izdržali rukavice. 
【3 podešavanja temperature】Električne rukavice za grejanje sa 3 kontrolera za podešavanje toplote, postoje 3 nivoa grejanja. Možete podesiti temperaturu šta god želite. Grejni elementi Pokrivaju pozadinu šake i cele prste do vrhova prstiju
【Odlične performanse】Ove električne rukavice za skijanje su dobre za skijanje, motociklizam, planinarenje, biciklizam, lov, pecanje, šetnju pasa, penjanje, izbacivanje snega, rad na otvorenom, grejanje i izdržljive. Daju vam toplinu i udobnost na duže vreme. 
 
 
 
 
 
 
P43

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem
  • Slanje Pošta

Prodavac

coma1 (915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129650333