Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

KOMPLET OGRLICA I NARUKVICA OD KALCITA

402 pregleda
4 želi ovaj predmet

KOMPLET OGRLICA I NARUKVICA OD KALCITA

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

milena62

(745)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.897 pozitivnih ocena

Aranđelovac, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Novo, nekorisceno

duzina ogrlice: 43 cm + 5 cm lancic
duzina narukvice: 18 cm + 4,5 cm lancic

Za kalcit na internetu pise:

Kalcit je pored kvarcnog kristala najčešći mineral u prirodi. Moćan je pojačivač i pročišćivač energije. To je aktivan kristal koji ubrzava razvoj i rast, kako fizički tako i duhovan.

Psiholoski, kalcit povezuje osećanja sa intelektom, stvarajući emotivnu inteligenciju. Daje nadu i motivaciju, pobeđuje lenjost i doprinosi aktiviranju na svim nivoima. Mentalno, smiruje um, uči razboritosti i analizi, stimulise uvide, poboljšava memoriju. Olakšava sprovođenje ideja u delo pa je tako ovaj kamen koristan za učenje. Kalcit razlaže emotivni stres i daje smirenost. To je stabilišući kamen koji pojačava poverenje u samog sebe i sposobnost da se prevaziđu prepreke. Na suptilnom nivou, pročišćava čakre i dovodi ih u ravnotežu.

Kalcit se koristi i za lečenje. Potpomaže apsorpciju kalcijuma u kostima, jačajući skelet i zglobove te se koristi za lečenje mnogih bolesti kostiju i za bolji kvalitet kose, zuba i noktiju. Rešava probleme sa crevima i kožom. Stimuliše koagulaciju krvi i zaceljivanje tkiva. Smatra se da deluje brzo kao eliksir i da se stoga može nanositi direktno na promene na koži (čireve, bradavice, zagnojene rane i slično). Jača imuni sistem i potpomaže rast kod male dece.

Položen na sakralnu čakru pozitivno utiče na probavu, ublažava mučninu i povraćanje. Žuti (medeni) kalcit položen na pupčanu čakru, sve do pleksusa solarisa, podržava rad nervnog vegetativnog sistema i promenu tkiva. Na čakri "trećeg oka" razvija stvaralačko mišljenje, intuiciju i inspiraciju. Ravija brzu reakciju za odlučivanje u pojedinim situacijama. Položen na sedmu čakru tj. na teme, kalcit ove boje pojačava duhovnu i duševnu ravan misli, njihovu skladnost i ravnotežu. Ubrzava spiritualni razvoj.

--- 11.02. 12:41 prodavac je promenio načine slanja ---

Uslovi prodaje prodavca

POSTOVANI KUPCI,

KOMUNIKACIJA ISKLJUCIVO PREKO LIMUNDO-KUPINDO PORUKA!

SVE STO VAS INTERESUJE PITAJTE PRE ISTEKA AUKCIJE.

MOLIM KUPCE DA MI SE JAVE U ROKU OD 24 h OD ZAVRSETKA AUKCIJE, KAKO BI POTVRDILI KUPOVINU. U SUPROTNOM CU SMATRATI DA STE ODUSTALI I SLEDI NEGATIVNA OCENA.

PAKETE SALJEM POSTEXPRESSOM ILI KAO CC PAKET ISKLJUCIVO POSLE UPLATE NA TEKUCI RACUN , A KABASTE STVARI KURIRSKIM SLUZBAMA PO VASEM IZBORU U KOJE IMATE POVERENJE

NE SALJEM POUZECEM!!!

NE SALJEM U INOSTRANSTVO I NA KOSOVO.

MOJE ARTIKLE MOZETE POGLEDATI KLIKOM NA:
http://www.limundo.com/Clan/milena62/SpisakAukcija
http://www.kupindo.com/Clan/milena62/SpisakPredmeta

Prodavac

milena62 (745)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.897 pozitivnih ocena

Aranđelovac, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 95982769