Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

AKCIJA! NOV KOMPLET OD PRIRODNOG BALTIČKOG ĆILIBARA

705 pregleda
12 želi ovaj predmet

AKCIJA! NOV KOMPLET OD PRIRODNOG BALTIČKOG ĆILIBARA

Završena

Datum završetka: 23.04.2024. u 23:06

Početna cena: 8.999 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

sofkaanicic

(253)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

437 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

AKCIJA 9.000 DINARA! NOV KOMPLET OD PRIRODNOG BALTIČKOG (RUSKOG) ĆILIBARA


NOVA, NEKORIŠĆENA OGRLICA I NOVA, NEKORIŠĆENA NARUKVICA OD PRIRODNOG BALTIČKOG (RUSKOG) ĆILIBARA (JANTARA) IZ KALINJINGRADSKE OBLASTI SA ĆILIBARSKOM KOPČOM

Karakteristike:

OGRLICA:

41 perla od ćilibara prečnika od 0,8 cm do 1,5 cm nanizana na silikonsku gumicu prilagodljive dužine; kopča od 2 komada ćilibara (v. fotografije).

Težina: oko 42 g

NARUKVICA:

15 komada kamenja dimenzija 1,5 cm x 1,5 cm nanizanih na silikonsku gumicu prilagodljive dužine.

Težina: oko 17 g

Ogrlica i narukvica su potpuno nove, nekorišćene!

Prirodni ćilibar, tehnički nije dragi kamen ili mineral, već fosilna smola sa preistorijskog drveća koje je raslo pre 50 miliona godina, pre svega u Skandinaviji i oko Baltičkog mora. Generalno je prihvaćeno da je ćilibar iz baltičkog regiona najfiniji na svetu i sadrži najveći procenat (3 – 8%) glavnog aktivnog i lekovitog sastojka-sukcinatne kiseline. Nobelovac dr Robert Koh dokazao je pozitivno dejstvo sukcinatne kiseline. Univerzitet u Hamburgu (Nemačka) je potvrdio pozitivno dejstvo sukcinatne kiseline na ćelijski metabolizam.

Kod starijih osoba sukcinatna kiselina je neophodna za obnavljanje energetskog balansa na ćelijskom nivou i pomaže u obnavljanju mladalačke energije; ona usporava starenje organizma, smanjuje upale i ubrzava zarastanje rana, snižava krvni pritisak i smanjuje bol u grudima.

Dokazano je da ćilibar poseduje elektromagnetna svojstva i proizvodi izvesnu količinu organske, prirodne energije.

Nošenje ćilibara može zaštititi od štetnih uticaja električnih uređaja kao što su računari, televizori, mobilni telefoni i mikrotalasne rerne. Smola se može koristiti i kao dezinfekciono sredstvo.

Ćilibar takođe sprečava zapaljenje grla, uha i stomaka, odlično je sredstvo u borbi protiv iritacija, infekcija i respiratornih problema jer pomaže u jačanju imunološkog sistema. Ogrlice od ćilibara su potpuno neinvazivno sredstvo koje smiruje propratne efekte nicanja zuba kod dece kao sto su nedostatak apetita, uznemirenost, temperatura i groznica. Baltički ćilibar je i prirodni analgetik koji umiruje dete, a takođe je priznat je i kao spazmolitik i antipiretik. Odrasli koji imaju problema sa artritisom primetili su da se bolje osećaju i da im se smanjuju bolovi u zglobovima posle nošenja narukvice od ćilibara.

Apsorbujući bol i negativnu energiju, ćilibar pruža mogućnost samoozdravljenja tj. dozvoljava telu da se samo regeneriše. Na psihičkom nivou, ispunjava telo vitalnošću i na taj način ne dozvoljava razvitak bolesti.

Ćilibar ima pozitivno dejstvo na stomačne probleme, upale grla, a takodje pozitivno deluje na slezinu, smanjuje bolove kod artritisa i jača mukozne membrane. . .

Proizvodi od ćilibara se prodaju u apotekama širom Evrope uključujući Švajcarsku, Nemačku i Austriju gde je ćilibar cenjen već vekovima zbog svojih lekovitih osobina.

Ćilibar jača memoriju i intelektualne sposobnosti i doprinosi boljoj koncentraciji i emotivnoj stabilnosti. On je odličan transmiter negativne u pozitivnu energiju. Ćilibar zrači toplu i svetlu energiju. Nošenjem ćilibara obezbeđena Vam je velika energija tokom čitavog dana!


Moguća je kupovina kompleta ili pojedinačna kupovina ogrlice ili narukvice!

Navedena je cena s popustom za komplet.


Sva pitanja postavite pre kupovine da ne bi dolazilo do nesporazuma i pogledajte uslove kupovine pre naručivanja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Uplata PostNetom ili na račun pre slanja. Isporuka poštom ili preko kurirske službe PostExpress odmah po uplati. Moguć i svaki drugi dogovor. Troškove poštarine snosi kupac ukoliko nije drugačije dogovoreno ili ukoliko nije navedena besplatna dostava.


Pogledajte i moje ostale oglase na adresi https://www.limundo.com/Clan/sofkaanicic/SpisakAukcija. Verujem da će svako pronaći ponešto za sebe. :)

Prodavac

sofkaanicic (253)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

437 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 118018029