250 JEFTINIH LP - SREĆNA NOVA: KARIN KROG, jazz, 5-

51 pregled
2 želi ovaj predmet

250 JEFTINIH LP - SREĆNA NOVA: KARIN KROG, jazz, 5-

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 25.12.2023. u 20:19

Kupljen za: 232 RSD

Broj ponuda: 3 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

REX_3x3

REX_3x3

(2.039)

99,62% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.291 pozitivna ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Format LP
  • Žanr rock, pop i drugo
  • Poreklo Strani izvođač

250 jeftinih LP ploča - pogledajte sve moje aukcije
(19., 20. i 21. decembra ću svaki dan postavljati po 80-ak aukcija koje će trajati 5 dana)

BEATLES - DEEP PURPLE - JETHRO TULL - HENDRIX - PACO DE LUCIA - BAD COMPANY - BLONDIE - SIMON & GARFUNKEL - JANIS JOPLIN - DONNA SUMMER - STYX - ELTON JOHN - DUKE ELLINGTON - UFO - TANGERINE DREAM - TEMPTATIONS - J.M. JARRE - BARRY WHITE - TEN YEARS AFTER - BAD COMPANY - NINA HAGEN - CRUSADERS - NAT KING COLE - JOHNNY WINTER - HERB ALPERT - HARI MATA HARI - TIME - STIJENE - GABI - TUNEL - CUKIĆ - U ŠKRIPCU - BETOVEN - PROKOFJEV - BRAMS - MOCART - VERDI - BAH... i mnogi drugi, i to po 10-30 puta (!!!) nižim cenama od realnih.

LP KARIN KROG & DEXTER GORDON - Some Other Spring
Ploča: 5-
PGP licenca
američki jazz

Stanje omota se vidi na slikama, Ploče su raznih stepena očuvanosti, ali je u svakom oglasu napisano stanje koje je određeno vizuelnom metodom. Ima veliki broj perfektnih ploča, pa i neslušanih (5+, 5), zatim odličnih (5-), pa vrlodobrih (4+, 4, 4-), i mali broj solidnih (3+), ali su sve, naravno, upotrebljive, u skladu sa stanjem očuvanosti, koje svakako razmotrite pre licitovanja.

Moram da ispraznim police kako bih na njih mogao da stavim nove ploče koje kupujem ša se zato lišavam dela kolekcije po bagatelnim i smešnim cenama, pa iskoristite priliku da obogatite kolekciju za sitne pare.

PAŽNJA: cilj ove rasprodaje je da malo raskrčim stan pred NG, pa se SVE PORUDŽBINE MORAJU REALIZOVATI DO KRAJA GODINE; ODMAH NAKON ZAVRŠETKA AUKCIJA. Ako to niste u stanju, bilo da niste pri parama, ili da niste u Srbiji, ili , ili, ili... - NEMOJTE LICITOVATI, jer ne mogu da vam čuvam ploče kao što to inače radim. Sada sve mora ODMAH nakon aukcija da se završi, uplata, slanje, preuzimanje.

********************************************************

OPŠTI USLOVI KUPOVINE – OBAVEZNO PROČITAJTE PRE LICITACIJE:
1) Plaćate izlicitovanu cenu ploča na moj tekući račun u najkraćem roku, bez odugovlačenja, u skladu sa Limundo pravilima;
2) Poštarinu plaćate poštaru kada vam donese pošiljku (ako je to nekom nezgodno, možemo se dogovoriti i da mi uplatite poštarinu zajedno sa cenom ploča, i onda nema plaćanja kod prijema)
3) Šaljem ploče kao CC PAKET ili POST EXPRESS, po vašem izboru (CC paket je jeftiniji, a Post Express brži način dostave preko Pošte). ne šaljem kurirskim službama, tako da su ovo jedini načini za slanje. Pošiljke pred NG ću slati Post Expressom, kako bi vam stogle do 31.12.2023.
4) LIČNA ISPORUKA je moguća SAMO ako ste kupili za MAKAR 2000 din, da ne trošimo moje i vaše vreme na dogovore, nalaženja i sl. zbog par dinara. Znači, ako ste kupili za manje od 2000 din, nema lične isporuke (osim ako ne dokupite nešto iz moje ponude na Kupindu, gde se nalazi preko 8000 ploča, pa odaberite nešto, i onda se možemo naći). Naravno, za STARE I STALNE KUPCE je moguća lična isporuka bez obzira na iznos, jer volim da proćaskamo i razmenimo ideje o pločama i muzici ;)
5) Nalazimo se na "MOM ĆOŠKU" (ugao Sarajevske i Nemanjine, u centru Beograda).
6) REKLAMACIJE NA OVIM AUKCIJAMA NE PRIMAM: sve ploče su slikane u visokoj rezoluciji, ocene očuvanosti vinila su date vizuelno, ali sa 50 godina iskustva u "igranju" sa pločama (da, sad imam 57, krenuo sam sa 7, pre tačno pola veka). Moje bogato iskustvo u muzičkom svetu garantuje pravilnu procenu. Takođe, niske početne cene su 10-30x niže od realnih, pa ko nije siguran, bolje da ne licituje. Znači, kupujete na sopstvenu odgovornost.

SREĆNA LICITACIJA!

pozdrav, Branko,
ex-urednik časopisa Rock Express i izdavačke kuće Rock Express Records

Uslovi prodaje prodavca

OPŠTI USLOVI - VAŽE ZA SVE KUPOVINE - OBAVEZNO PROČITATI PRE KUPOVINE

************************************************
NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO - SAMO PO SRBIJI

AT THIS MOMENT, DUE TO NEW CUSTOMS PROCEDURE, I CANNOT SHIP ABROAD.
************************************************

Nakon kupovine potrebno je uplatiti izlicitirani iznos na moj tekući račun koji ću vam dostaviti u poruci. Ukoliko Vam je lakše, možete odmah uplatiti i ptt troškove za slanje POST EXPRESSOM ili kao CC PAKET, ili ih možete platiti lično dostavljaču, prilikom prijema. O tome ćemo se dogovoriti i napisaću vam tačan iznos poštarine.

LIČNO PREUZIMANJE je u centru Beograda, po prethodnom dogovoru, na uglu Sarajevske (Hajduk Veljkov venac) i Nemanjine, kod nekadašnje radnje Borovo - Borelli, gde je sada pošta.

POUZEĆEM šaljem isključivo i samo kupcima sa kojima sam ranije uspešno sarađivao..

NE ŠALJEM PREDMETE KAO PREPORUČENA PISMA!!! Ukoliko vam to ne odgovara - nemojte kupovati kod mene. Znači, samo POST EXPRESS i CC PAKET:

PostNet plaćanje je takođe samo iznimno, ako baš ne možete da mi uplatite novac na račun, ali i o tome ćemo se dogovoriti PRE no što kupite predmet. Moguća je i uplata preko Western Uniona, Moneygrama, RIA, ili PayPala (ali kod Paypala sa dodatkom od 13% na cenu zbog njihovih sumanutih procizija).

FOREIGN CUSTOMERS - ALWAYS, ALWAYS, ALWAYS CONTACT ME BEFORE BUYING !!!!!+

Prodavac

REX_3x3
REX_3x3 (2.039)

99,62% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.291 pozitivna ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129599833