Nalog i registracija

Limundo porodica trenutno broji
preko 600.000 Limundovaca!
Pridružite nam se!


Kako se registrovati?


Registracija na Limundu je veoma laka. Registraciju možete izvršiti klikom na link "Registracija" koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Registracija se radi samo jednom i to prvi put kada koristite Limundo ili Kupindo. Ukoliko već imate stari nalog i zaboravili ste podatke, možete ih zatražiti klikom na: Zaboravio sam podatke.
Kada popunite podatke, idite na polje "Nastavi >>". Tada će vam stići e-mail poruka na e-mail adresu koju ste uneli prilikom upisivanja podataka u prvom koraku. Potrebno je da uđete u svoju e-poštu i otvorite e-mail poruku koju je Limundo poslao. Tu se nalazi link na koji je potrebno kliknuti kako bi nalog bio aktivan. Detaljno objašnjenje kako se registruje nalog možete videti na strani: http://blog.limundograd.com/2013/01/kako-se-registrovati-na-limundu/
Ukoliko vam je potrebna pomoć u vezi sa registracijom, tu je korisnička podrška Limunda, na strani:
http://www.limundo.com/Kontakt

Ukoliko budete želeli da se odjavite sa Limunda, tj. da zatvorite nalog na Limundu, potrebno je samo da preko Kontakt strane javite Limundo timu da želite da zatvorite nalog. Nalog će biti zatvoren i nećete moći da ga koristite. Ukoliko nekada budete želeli da se on reaktivira, potrebno je takođe samo javiti Limundo timu i nalog će ponovo biti aktivan.


Zaboravio sam podatke

Da biste se ulogovali u vaš Limundo nalog, potrebno je da znate vaše korisničko ime i lozinku. Ukoliko ste zaboravili jedno ili oba, evo kratkog uputstva kako ponovo pristupiti nalogu:

1. U vrhu stranice sa desne strane nalazi se polje "Ulaz". Klikom na polje "Ulaz" otvara se stranica za logovanje na nalog.
Pročitajte više ››


Korisničko ime i lozinka


Korisničko ime je pseudonim po vašem izboru. Ono se bira jednom i ne može biti promenjeno. Obratite pažnju pri odabiru korisničkog imena i lozinke:


Kako promeniti podatke

Kako bi vaši kupci ili prodavci što pre uspostavili kontakt sa vama, važno je da podaci budu tačni.
U delu Moj Limundo >> Moji podaci možete izvršiti promenu svojih podataka.
Pročitajte više ››

28.04.2017. 12:19:45

© 2005 - 2017 LimundoGrad d.o.o.