☎ 0800 300 300 (besplatan poziv)

Nalog i registracija

U toku 2013. godine preko 170.000 ljudi
je odlučilo da postanu Limundovci.
Sada je red na vas!

Pomoć u vezi sa registracijom: spajalica@Limundo.com


• Kako se registrovati?
• Zaboravio sam podatke
• Korisničko ime i lozinka
• Kako promeniti podatke u nalogu?


Kako se registrovati?


Registracija na Limundu je besplatna i veoma laka. Svaka punoletna osoba može imati jedan svoj nalog i koristiti ga za kupovinu i prodaju putem Limunda i Kupinda. Registraciju možete izvršiti klikom na link "Registracija za 5 minuta" koji se nalazi u gornjem desnom uglu. Da bi registracija bila uspešna, potrebno je da svi podaci budu ispravni. Registracija se radi samo jednom i to prvi put kada koristite Limundo ili Kupindo. Ukoliko već imate stari nalog, onda vam sistem neće dozvoliti registraciju. Tada je najbolje da javite Limundo timu za pomoć oko aktivacije starog naloga.

Kada popunite podatke, idite na polje "Registruj me". Tada će stići e-mail poruka na e-mail adresu koju ste uneli prilikom upisivanja podataka u prvom koraku. Potrebno je da uđete u svoju e-poštu i otvorite e-mail poruku koju je Limundo poslao. Tu se nalazi link na koji je potrebno kliknuti kako bi nalog bio aktivan.Detaljno objašnjenje kako se registruje nalog možete videti na strani: http://blog.limundo.com/2013/01/kako-se-registrovati-na-limundu/

Ukoliko vam je potrebna pomoć u vezi sa registracijom, tu je korisnička podrška Limunda, na strani:
http://www.limundo.com/Kontakt

Ukoliko budete želeli da se odjavite sa Limunda, tj. da zatvorite nalog na Limundu, potrebno je samo da preko Kontakt strane javite Limundo timu da želite da zatvorite nalog. Nalog će biti zatvoren i nećete moći da ga koristite. Ukoliko nekada budete želeli da se on reaktivira, potrebno je takođe samo javiti Limundo timu i nalog će ponovo biti aktivan.


Zaboravio sam podatke

Da biste se ulogovali u vaš Limundo nalog, potrebno je da znate vaše korisničko ime i lozinku. Ukoliko ste zaboravili jedno ili oba, evo kratkog uputstva kako ponovo pristupiti nalogu:

1. U vrhu stranice sa desne strane nalazi se polje "Ulaz". Klikom na polje "Ulaz" otvara se stranica za logovanje na nalog.
2. Ispod polja gde inače unosite korisničko ime i lozinku za ulazak u nalog, nalazi se link "Zaboravio sam svoje podatke"
3. Klikom na polje "Zaboravio sam svoje podatke", otvara se polje za unos e-mail adrese koja se nalazi u vašim podacima. Svoj zahtev za slanje nove lozinke na e-mail potvrđujete klikom na dugme "Pošalji".
4. Nakon toga, možete proveriti svoj e-mail u kojem se nalazi vaše korisničko ime i link za kreiranje nove lozinke.
Ukoliko ste zaboravili vašu e-mail adresu, ili joj nemate pristup, može vam pomoći korisnička podrška Limunda. Potrebno je samo da pošaljete vaš broj mob. telefona sa kojim je registrovan nalog, kako bismo pronašli nalog.


Korisničko ime i lozinka


Korisničko ime je pseudonim po vašem izboru. Ono se bira jednom i ne može biti promenjeno. Obratite pažnju pri odabiru korisničkog imena i lozinke:


Kako promeniti podatke

Kako bi vaši kupci ili prodavci što pre uspostavili kontakt sa vama, važno je da podaci budu tačni.
U delu Moj Limundo >> Moji podaci možete izvršiti promenu svojih podataka. Na videu iznad, možete videti kako se to tačno radi.

Promena broja mobilnog telefona
U polju namenjenom za broj mobilnog telefona potrebno je izvršiti brisanje trenutnog kao i unošenje novog broja. Promenu koju ste uneli potvrđujete na dugme "Zapamti" koje se nalazi na dnu stranice.
Na traženi broj telefona dobićete sms kod. U desnom uglu stranice za promenu podataka nalazi se broj koji čeka na odobrenje i polje "Unesi kod za potvrdu". Unošenjem sms koda u polje za potvdu i klikom na dugme "Unesi" promena broja je uspešno izvršena.

Promena imena i prezimena
Promena imena i prezimena na Limundu nije moguća. Izuzetak je promena prezimena kod osoba ženskog pola. Da biste izmenili prezime, potrebno je Limundo timu, preko Kontakt strane, poslati novo prezime i kratko obrazloženje zatražene izmene.

Promena adrese
Adresu stanovanja možete izmeniti na strani Moj Limundo >> Moji podaci. Potrebno je da obrišete trenutnu adresu i unesete novu. Zatim kliknite na polje "Zapamti" koje se nalazi na dnu strane. Time ste izmenili adresu u vašem Limundo nalogu. Ceo postupak izmene adrese stanovanja možete pogledati u videu iznad.Promena e-mail adrese
U polju namenjenom za e-mail adresu potrebno je izvršiti brisanje trenutne i unošenje nove e-mail adrese. Promenu koju ste uneli potvrđujete klikom na dugme "Zapamti" koje se nalazi na dnu stranice. Da potvrdite promenu e-mail adrese potrebno je proverite svoj e-mail i kliknete na link koji ćete dobiti. Klikom na ovaj link promena e-maila je uspešno izvršena.

Promena lozinke
U delu Moj Limundo >> Moji podaci možete izvršiti i promenu lozinke. Polje za promenu lozinke naloga nalazi se ispod polja u kome se nalazi vaša e-mail adresa. Klikom na polje otvara se prozorčić u koji unosite svoju staru lozinku kojom ste pristupali nalogu i dva polja za unos nove lozinke. Izmenu potvrđujete klikom na polje "Snimi". U delu Moj Limundo >> Moji podaci možete odabrati da li želite da vam putem e-maila stižu obaveštenja o:

Novoj Limundo poruci
Da li vodite na aukciji
Informacijama Limundo newsletter
Praćenju novih aukcija


Štikliranjem željenog obaveštenja i potvrdom promene tako što ćete kliknuti na dugme Zapamti, na vaš e-mail ubuduće će stizati odabrana obaveštenja.

Ovde možete dopuniti podatke o sebi kako bi vas ostali članovi bolje upoznali:

Moj javni profil
Šta trenutno radim
Moj Limundo citat
Predstavi se Limundo svetu.


U javnom profilu nije dozvoljeno unositi kontakt podatke. Sve unete promene potvrđujete klikom na dugme Zapamti.