Kako da prodajem?

Limundovci uspešno prodaju više od
5.000 predmeta
dnevno.
Zaradite i vi prodajući preko Limunda!


Kako da prodajem?

1. Postavite aukciju
Detaljno objašnjenje kako da postavite aukciju se nalazi na strani:
http://www.limundo.com/Pomoc/Kako-postaviti-aukciju-/1625

2. Članovi licitiraju
U toku aukcije svi Limundovci (preko 580 000 njih) mogu da nude na njoj. U zavisnosti od potražnje, cena vašeg predmeta raste.

Pročitajte više ››


Saveti za uspešnu prodaju


Kako biste uspešno prodavali na Limundu i postali prodavac na čijim će aukcijama članovi rado nuditi izdvajamo par sugestija.

Kako postaviti dobru aukciju?
- što bolje opišite predmet koji prodajete
- neka opis aukcije bude jasan i nedvosmislen
- sve mane predmeta navedite
- navedite načine i troškove slanja kako bi članovi odmah bili upoznati
- slikajte predmet iz različitih uglova i postavite slike na aukciju. Tri slike su dovoljne, a i besplatne.

Pročitajte više ››


Budite fer prodavac

U 5 koraka opisali smo kako da budete uspešan i fer prodavac.

1. Postavite aukciju sa opširnim i tačnim opisom!
Slikajte predmet iz različitih uglova, a slike postavi na aukciju. U slučaju da predmet ima oštećenja obavezno ih fotografišite. Tri slike su besplatne, obavezno to iskoristite.
Navedite što precizniji opis predmeta (broj dozvoljenih karaktera je 1.000 pa možete sve detaljno da opišete, a da ujedno izbegnete nesporazume).

Pročitajte više ››


Na šta moram da obratim pažnju prilikom prodaje?


Da biste uspešno prodavali na Limundu treba da znate da nije sve dozvoljeno za prodaju (npr. piraterija). Spisak zabranjenih predmeta možete pogledati na ovom spisku.


Prodaj po fiksnoj ceni

Ukoliko želite da predmete prodajete po fiksnoj ceni i da ih učinite odmah dostupnim kupcu, bez obaveze da čeka kraj licitacije, možete koristiti Kupindo. Na Kupindo se logujete sa istim korisničkim imenom i šifrom kao i na Limundu. Sve ocene su vidljive a svi članovi Limunda ujedno su i članovi Kupinda.
Ukoliko imate samo jedan komad predmeta postavite ga ili na Limundo ili na Kupindo. U slučaju da smatrate da će, za predmete koje vi prodajete, kupovina po fiksnoj ceni biti adekvatnija nego prodaja putem aukcije, Kupindo je pravi izbor za vas. Savetujemo da posetite stranicu Pomoć na Kupindu kako bi došli do potrebnih informacija.


Limundo lister

Limundo Lister je program koji omogućava brzo i lako postavljanje velikog broja aukcija. Predstavlja proširenje Limundo web sajta i koristi se za postavljanje i pregled aukcija sa vašeg računara. Uputstvo za korišćenje se nalazi u samom programu.

Više informacija o ovom programu možete pogledati na strani: http://www.limundo.com/Pomoc/Limundo-Lister/1729


Sa kog računa se naplaćuje provizija?

Provizija za prodaju na Limundu se naplaćuje sa vašeg Limundo računa. To je račun koji poseduje svaki član. Svoj Limundo račun možete videti na strani Moj Limundo >> Moj račun. Više o Limundo računu možete pročitati na strani: http://www.limundo.com/Pomoc/Dopuna-racuna/649#1


Cenovnik

Cenovnik Limunda se nalazi na strani: http://www.limundo.com/Pomoc/Cenovnik/1873


Dopuna Limundo računa

Objašnjenje kako se dopunjuje Limundo račun se nalazi na strani:
http://www.limundo.com/Pomoc/Dopuna-racuna/649


Povraćaj

Povraćaj troškova za dodatne opcije
Ako se aukcija pre vremena prekine od člana (zato što je postavio greškom ili je iskoristio mogućnost prekida aukcije), provizija za dodatne opcije se ne refundira. Ako se aukcija prekine od strane Limundo.com (zbog kršenja naših pravila korišćenja), troškovi za dodatne opcije i provizija za pokretanje aukcije se automatski refundiraju članu.

Pročitajte više ››

30.04.2017. 17:11:52

© 2005 - 2017 LimundoGrad d.o.o.