☎ 0800 300 300 (besplatan poziv)

Cenovnik

Cenovnik

Za postavljanje aukcija i prodaju se naplaćuje provizija po prikazanom cenovniku.

Provizija za postavljanje aukcije zavisi od početne cene aukcije, i to:

10 din → besplatno
11 – 99 din → besplatno
(u kategorijama Obuća, Mobilni telefoni, Tehnika, Mašine i alati, Računari i oprema,
Auto i moto, Sportska oprema, Nega tela, Umetnost)


11 – 99 din → 3din
(u kategorijama: Filatelija, Kolekcionarstvo, Numizmatika, Aksesoari, Knjige,
Odeća, Za bebu i decu, Za kuću i dvorište, Časopisi, Stripovi i igre, Muzika i film)

100 – 499 din → 6 din
500 – 999 din → 12 din
1.000 – 3.999 din → 25 din
4.000 – 9.999 din → 50 din
preko 9.999 din → 170 din

Cene se odnose na jednu pokrenutu aukciju. Provizija za postavljanje aukcije se automatski naplaćuje pri postavljanju aukcije. Nakon uspešno završene aukcije, naplaćuje se provizija. Uspešna aukcija znači da je data ponuda i predmet prodat. Provizija zavisi od krajnje cene, i to:

do 20.000 din → 4%
preko 20.000 din → 800 din + 1% na sumu preko 20.000

Ova provizija se naplaćuje automatski nakon uspešnog završetka aukcije. Obračun i naplata provizije vrše se na dve decimale.

Ponavljanje aukcija čije je pokretanje besplatno
U slučaju da na aukciji nije data ponuda, aukciju je moguće ponoviti: automatski, odabirom opcije Ponovo pokreni (maksimalno 9 puta) ili ručno, ponovnim pokretanjem aukcije iz Završene >> Neprodate. Provizija za ponavljanje aukcije čije je pokretanje besplatno iznosi 1 dinar. Naplaćuje se kada se aukcija ponavlja više od 2 puta a na njoj se ne načini neka izmena (naslov, opis, cena i/ili kategorija) Napomena: Provizija za ponavljanje aukcije bez izmene se obračunava pri svakom ponovnom pokretanju. Ako su aktivirane opcije koje se pri pokretanju naplaćuju (dodatne opcije) onda se provizija za te opcije naplaćuje pri svakom novom pokretanju aukcije. Ukupni trošak zavisi od broja ponavljanja aukcije.

Prekidanje aukcije bez ponuda
Naplaćuje se 50 din za svaku prekinutu aukciju. Troškovi prekidanja aukcije se naplaćuju odmah po prekidanju aukcije sa Limundo računa člana.

Slike
Prve tri slike na aukciji su besplatne. Svaka sledeća slika na aukciji je 5 din.


Promotivne opcije
Na Limundu postoji više opcija za naglašavanje aukcije koje mogu da koriste prodavci. To su: TOP aukcija (129 din), TOP kategorija (199 din), TOP potkategorija (139 din), Masna slova (49 din) i Nek` sija (69 din). Kako izgledaju i kako se koriste možete pročitati na strani o opcijama naglašavanja aukcije.
Promotivne opcije se naplaćuju onog trenutka kad aukcija počne, ili u trenutku kada ste izmenili aukciju u slučaju da se dodali neku promotivnu opciju. Troškovi promotivnih opcija ne zavise od ishoda aukcije, tj. da li je ona završena sa ponudom ili nije.


Dopuna Limundo računa

Objašnjenje kako da dopunite vaš Limundo račun se nalazi na strani:
http://www.limundo.com/Pomoc/Dopuna-racuna/649